Tur-retur i September

Eg har hatt vitjing av mange folk den siste tida. Etter at me dro attende til Stavanger har eg hatt folk på overnatting frå 6 forskjellige land! To av desse gjestene var i Kviteseid og overnatta i Port Arthur.

Hitomi og vennen laga kinesisk mat til meg tri gonger mens dei vitja oss i Stavanger og Kviteseid!

Eg skulle stenja huset for vinteren og ta meg eit kjøleskåp til Stavanger. Det var greitt å få hjelp til det! På turen attende til Stavanger fekk me litt snø på Suleskarsheia – de hadde dei ikkje sett før!

Det little treet hadde så mykje eple at greina brakk.

Hitomi – Annette skreiv denne helsinga til oss i Gjesteboka:

I Anette from Ipoh, Malaysia felt so welcome to Stavanger since 11. september 2010. I had a good time in Stavanger, clim the Pulpit Rock and tasted the Norwegian food. I am glad that we were invited to telemark 14.th september. We started the jorney at pam, the scenery along the way was so beautiful, th montains, the fjord, the nature. Finally arriving to this white typical Norwegian house around 1.30, pm. I was impressed by the decoration of the house, The view from the balcony and the delicious apples from the garden. Skjalg, thanks for hosting me and give me such good memory of Norway. Nevertheless, I wish to thank to Odin & Kitty too, your family made mee food at home. Should you or your famliy come to Malaysia, do write to me.

All the best and do keep in touch.

Eg fekk hjelp til å bere kjøleskapet og plukke eplene i hagen.

Hitomi fann snø - de tykte ho var gjevt!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Tur-retur i September

 1. Unni Elisabeth says:

  Det såg ut til å vera skikkeleg koselege folk! Eg er forundra over det vesle treet som klara å trylle fram så mange eple. Har du laga eplemos og eplekaker og lagt i frysen no da, Skjalg? Eg gler meg til å smake på skikkeleg heimlaga eplekake ;-D Du skulle jo helst ha teke deg ein tur til før det stengjer over Suleskar, eller er det stengt allereie kanskje? Eg har ca 28 varmegrader her i Spania. I dag har eg vore i Benidorm i mange timar og bl.a teke meg ein dukkert i Middelhavet. Det er framleis varmt og godt.

  • skjalg says:

   Jo, Maritha fekk ein halv berepose og kom heim til meg med i eplekake. Har framleis eple igjen – og eg har ikkje plukka eple i hagen i Schancheholen enno…

   • skjalg says:

    No har eg laga eplekake. Har to i frysen som ventar på deg, Unni, når du kjem heim!
    Ellers så reiser eg attende til Kviteseid neste veke – Byggmester Ole Frey Ness byrjar med arbeidet i morgon, tystag og den 6.10 er det opning av fotoutsilling i galleriet! Då vil eg vere med!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *